29 Nisan 2014 Salı

Yeni Çay Keşiflerine Hazır Olun


Vaktiniz olur da şöyle bir Karaköy'e giderseniz enfes çay harmanlarına kapı aralayan Dem'i ziyaret edin derim. Birbirinden farklı lezzetleri enfes çaylar oluşturacak şekilde bir araya getiren Dem Karaköy çaykoliklerin vazgeçilmez mekanı olmaya aday.


50'den fazla çay harmanı ile ziyaretçilerini karşılayan mekan, şimdi aynı hazzı evde yaşamak isteyenler için paketlenmiş çay satışına da başladı. 50 gramlık küçük kutulara konan özel harmanlar, çay seven tanıdıklar için de müthiş bir hediyelik olacağa benziyor...

Kafenin küçük bir maketi şeklinde tasarlanan sevimli teneke kutularda satılan çaylarla beraber, demleme suyu derecesi, demleme süresi ve çayın özellikleri gibi bilgiler de sunuluyor.


Dem’in menüsünün en çok sevilen çaylarının yer aldığı kutular arasında 7 numaralı çarkıfelek meyveli beyaz çay Chinese Spring, 18 numaralı yaban mersinli yeşil çay Huckleberry Friend, 34 numaralı siyah çay Bourbon Vanilla, 47 numaralı çikolatalı kırmızı çay Rooibos Chocolate Heaven ve 58 numaralı bitki çayı Copa Cabana’nın yanı sıra, klasikleşmiş lezzetlerden Earl Grey ve Yaseminli yeşil çay da bulunuyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder