23 Mayıs 2014 Cuma

Peri Kızı Gibi Olmak

Onlarca yıldır tatlılığın simgesi sayılan Tinker Bell yeni filmi ile vizyona giriyor. Hal böyleyken bize de peri kızı nedir, nasıl olunur diye araştırmak düşüyor. Saç tasarımları, giysileri ve tavırları ile dikkatleri üzerine çeken peri kızlarını biraz örnek alsak belki hayat bizler için de daha güzel olacak.
Yeni film ile tarzlarını da değiştiren perilerin bence en çok dikkat çeken değişikliği saçlarında. Kuaföre giderken bu yaz bir değişiklik yapın ve elinize beğendiğiniz oyuncunun fotoğrafı yerine perilerden birinin saç şeklini alın. Emin olun bu rahat ve kibar saç modelleri size o Hollywood yıldızlarının tumturaklı saçlarından daha çok yakışacak.
Bu yıl saçları ve giysileri ile en rahat tarzı yakalayan karakterse korsan giysili peri kızı. Bir zamanlar Hülya Avşar'ın 'Geçmiş Olsun' adlı klibinde de gördüğümüz bu korseli gömlek kombini aslında hem etekler hem de kotlar için mükemmel bir tamamlayıcı. Fakat bize kalırsa daha da havalısı taranmamış gibi duran kabarık ve dağınık saçları. Özellikle denizden çıktıktan sonra tuzlu saçlarınıza bu modeli kolayca uygulayabilir ve kuruyunca sahilin en havalı kızı siz olabilirsiniz.
Bizim ev ya da hamam topuzu olarak adlandırdığımız saç şekli de filmde kendine yer bulmuş. Kimisi bu saçla arkadaşı ile çay içmeye bile gitmez ama elin Disney'i peri kızını bu saçlarla tasarlıyor işte. Üstelik çok da güzel görünüyor. Siz de unutmayın ki çoğu zaman öylesine yapılmış bir topuz, hiçbir kuaför tarafından o ahenkle tepemizde durdurulamaz. O nedenle bu yaz siz siz olun, doğallıktan korkmayın. Hem bu sefer peri kızları da yanımızda ;)
Bu arada bir zamanlar moda olan saç bantları ve halka küpeler de filmle birlikte yeniden görücüye çıktı. Bu aksesuarlar ilgiyi doğrudan yüzünüzün güzelliğine çekecektir.
Ayıracağınız bir tutamla saçınıza uygulacağınız bant, yapılması en kolay saç modellerinden biri. Üstelik duru görünüşü ile sizi tam bir peri kızı gibi gösterecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder