11 Şubat 2015 Çarşamba

Sevgililer Gününe Özel Süsleme

Sevdiceğinize ne hediye alacaksınız bilemeyiz. Ama süsleme işini bize bırakabilirsiniz! Bu bölümde sizin tek yapmanız gereken beğendiğiniz süsleme fikrini seçip uygulamak ;)
Farklı renklerde ya da aşkı anlatan pembe ve kırmızı tonlarında el işi kağıtları ile muhteşem kartlar hazırlayabilirsiniz. 
Hediye paketini siz yapmasanız dahi üzerine saracağınız kurdeleler ve el yapımı kartlar bu sevgililer gününü ölümsüz kılacaktır.
Hamarat kızların elleri havaya! Bugüne dek mis kokulu cupcake'lere dönüşen renkli kalıplar paha biçilmez birer süse dönüşmek için bekliyorlar. Farklı boyutlarda kek kalıbı kullanırsanız süsler daha hacimli duracaktır. Eğer boyutları aynı ise üste koyacağınız kalıbı kesip küçültebilirsiniz.
Bu sizi biraz uğraştıracak belki ama hediyeyi aldığında gözlerindeki şaşkınlık ifadesini görmek bizce her dakikasına değer...
Bu süslemeyi küçük boyutlarda olacak şekilde palete de yapabilirsiniz, onu karşılayacağınız eve, masaya da. Fikri vermek bizden, yaratıcı hale getirmek sizden.
Danteller son bir kaç yıldır modanın gözdesi. Çünkü çok naif ve güzeller! Siz de kartınızı ya da hediyenizi dantellerle süsleyerek hem romantik bir dokunuş elde edin, hem de kırılgan ruhunuzu en tatlı biçimde sergileyin... 
Bu tür dantelleri eski eşyalarınızdan, tülbent kenarlarından kesebilir ya da mahalledeki hemen her tuhafiyeciden bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder