22 Mayıs 2014 Perşembe

Yeşil Kombinler

Bu yaz yeşilin her tonu moda! Ama en çok da derinliğiyle büyüleyen koyu yeşil ve yaz sıcağında görenlerin yüreğine adeta su serpen su yeşili. Sizin için iş yerinde, davetlerde, sokakta ve yürüyüşlerde rahatça kullanabileceğiniz elbiseler kombinledik. Bir göz atmaya ne dersiniz?

Yeşili kırmızı, siyah, pembe, beyaz, mavi veya sarı ile hiç düşünmeden bir araya getirebilirsiniz. Açıkçası siyahtan sonra en çok uyum gösteren renk için yeşil diyebiliriz.
Gece şık davetlerde ve yaz aylarının gelişiyle sayısı artan düğünlerde de yeşil rengi rahatça kullanabilirsiniz. Bırakın herkes siyahları çeksin. Yeşillerin sizin üzerinizde bir zümrüt kadar naif duracağına emin olabilirsiniz... 
Açık yeşil tonlarını genelde gündüz tercih etmenizi tavsiye ederiz. Günün en şık kadını olmaya hazır olun.
Uzun elbiseler düz renklerde sıkıcı olabiliyor. Ama doğru kumaşa sahip yeşil bir elbise ile istediğiniz derinliği yakalamak çok kolay.
Yürüyüş yaparken penyeye yönelmenizde fayda var. Fakat yine de süsü bırakmak yok! Saçınıza tutturacağınız tokalarla görünüşünüzü hareketlendirebilir ve rüzgara karşı dahi korkmadan yürüyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder